Wonen in Parijs - oh la la

Wonen in Parijs is heerlijk. Althans, dat vinden wij, van ParisScarabee Househunters. We wonen er immers zelf ook! En wat is er nu fijner dan na aankomst in deze bruisende wereldstad uw eigen voordeur open te kunnen maken, om in uw eigen appartement naar binnen te gaan en in uw eigen bed te slapen. In elke wijk van Parijs vindt u een eigen, karakteristiek cultureel microklimaat. De bewoners kennen elkaar. De winkeliers hebben vaste hun klanten. Na een tijdje gaat u daar ook bij horen. Dat belangrijke moment wanneer de bakker, bij wie u nu al 4 maanden lang elke ochtend verse croissants en een baguette de tradition koopt, u eindelijk uit zichzelf begroet!

Wilt u meer weten over de Parijse woningmarkt? Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Meer over de Parijse woningmarkt

Vraagt u zich af hoe het zit met alle aankoopformaliteiten, voordat u zich de trotse eigenaar van een pied à terre in de lichtstad mag noemen? Klik op de knop hieronder voor informatie over alle aankoopformaliteiten.

Meer over de aankoopformaliteiten

Wilt u beter begrijpen wat er schuilgaat achter de geheimtaal in de Parijse woningadvertenties? Klik op de knop hieronder voor het ParisScarabee klein woordenboek van het Parijse vastgoedjargon.

Parijs vastgoed jargon
DSC05129

Over smaak valt niet te twisten

Ook voor een woning in Parijs geldt: zoveel hoofden, zoveel zinnen. Wilt u een appartement op een rustig plekje, of juist midden in het gewoel? Welke vormen van transport zijn voor u van belang? Dichtbij een metro, of juist dichtbij de uitvalswegen? Deze en andere relevante vragen probeert ParisScarabee Househunters samen met u te beantwoorden, voordat we starten met uw zoekopdracht.

Velib Paris

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

Ga naar ons contactformulier