Wie zijn wij

ParisScarabee Househunters is een klein, betrokken en ervaren team. Op basis van onze eigen ervaringen in de Parijse woningmarkt hebben wij, Annemiek Wortel en Frank van Zelst, ParisScarabee Househunters opgericht. Wij staan ook buiten kantooruren voor u klaar met hulp bij het vinden, renoveren, verhuren of verkopen van uw studio, appartement of huis in Parijs. Of het nu gaat om  uw eerste of tweede woning, uw “pied-à-terre”, of een investering. Wij voeren ieder project van het begin tot het eind persoonlijk uit. We doen nooit meer dan twee projecten tegelijkertijd, zodat alle aandacht op uw project gericht is. We zien het bij ieder project opnieuw als een uitdaging om u een kwalitatief superieure dienstverlening te bieden. Wij spreken naast Frans en Nederlands, ook Engels, Duits, Spaans en Portugees. Ook hebben we internationale vertegenwoordigers op meerdere continenten. ParisScarabee Househunters: search, find deliver! Lees hieronder meer over ons.

Annemiek Wortel en Frank van Zelst

Onze achtergrond en ervaring tot uw dienst

Annemiek Wortel behaalde zowel in Nederland als in Frankrijk een Masterstitel bedrijfskunde (Nyenrode en de École Supérieure de Commerce, Lyon Management School). Zij is met haar jarenlange werkervaring als Président-Directeur Général van Reed Business Information in Parijs ervaringsdeskundige als het gaat om werken met Fransen en wonen in Parijs.

Frank van Zelst, die aan de Rijksuniversiteit Leiden fiscaal recht studeerde, werkte vóór juli 2006 als partner bij PriceWaterhouseCoopers (PwC) in de vastgoedsector. Bij PwC gaf Frank leiding aan het wereldwijde PwC vastgoedspecialisten netwerk van accountants, fiscalisten, advocaten en consultants. Frank werkte ook voor PwC in Parijs. Onroerend goed en Parijs zijn altijd zijn grote passies gebleven.

Internationaal netwerk

ParisScarabee Househunters: met ons internationale netwerk staan we klaar voor veeleisende klanten uit de hele wereld. Desgewenst kunt u ook met ons werken via één van onze medewerkers in uw eigen land, taal, regio of tijdszone, in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Portugees of Spaans. We hebben daarom ook onze vooruitgeschoven posten, onze meertalige medewerkers in het Verenigd Koninkrijk (Londen); de VS (Topeka, Kansas); Spanje/Portugal (Madrid) of Zuid- en Midden-Amerika (Madrid/Bogota, Mexico-City); Azië en Oceanië (Sydney). Ook zij weten hoe de zaken in Parijs werken, en kunnen desgewenst nauw betrokken zijn bij de uitvoering van uw opdracht. ParisScarabee Househunters: om u waar dan ook ter wereld van dienst te zijn! Maak hier kennis met onze internationale vertegenwoordigers.

Waar komt de naam ParisScarabee Househunters vandaan?

Eén van de appartementen die wij zelf in Parijs kochten, bevindt zich in een zogeheten “Art Nouveau” gebouw uit 1907. Dit gebouw is prachtig versierd met keramische tegels van de hand van Alexandre Bigot, een bekende Art Nouveau kunstenaar. Typerend voor Art Nouveau is het gebruik van motieven uit de planten- en dierenwereld, zoals bladeren, takken, vruchten en dieren die op planten leven. En boven de hoofdingang van het gebouw bracht hij een bijzondere kever aan: een “scarabee”. In Egypte is de scarabee het symbool van de cyclus van het leven. Maar het woord scarabee heeft nog een tweede betekenis. Het beschrijft tevens een juweel: een peervormige edelsteen geslepen in facetten. De naam ParisScarabee Househunters was geboren: onze missie is ieder van onze cliënten te helpen om een uniek appartement in Parijs te vinden, een sieraad om in te leven!

 

SONY DSC

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

 

Ga naar ons contactformulier