Wat kost de begeleiding van uw verbouwing door ParisScarabee Househunters?

Uurtarief

Elke verbouwing in Parijs is voor ons een nieuwe opdracht. Of het nu gaat om een appartement dat u met onze hulp heeft gevonden, of om een appartement dat reeds zonder onze tussenkomst in uw bezit was.

SONY DSC

Korting voor bestaande klanten

Heeft u uw appartement samen met ons gevonden en gekocht? Dan krijgt u van ons korting op ons tarief bij de begeleiding van uw verbouwing. U betaalt 160 euro per uur exclusief BTW.

Wilt u ons inschakelen bij de renovatie van een appartement waarvoor ParisScarabee Househunters niet actief is geweest? Dat kan ook! U betaalt dan 180 Euro per uur exclusief BTW.

Hou het totaalbedrag in de hand

U kunt een maximum totaalbedrag voor uw hele renovatieproject met ons overeenkomen. Dan weet u vooraf zeker waar u aan toe bent. Wij maken dan samen met u een inschatting vooraf en we garanderen u dat u niet meer dan het maximumbedrag betaalt. Is het uiteindelijk minder werk geweest, dan betaalt u de lagere werkelijke kosten.

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief of 21% Nederlandse BTW, of 10 of 20% Franse BTW. Welke BTW u betaalt is afhankelijk van de aard van onze diensten en de wijze waarop u het appartement gebruikt (gebruikt u het voor bewoning of als kantoor, in het Frans heet dit de "destination"). Dat is wettelijk vastgelegd.

renovatie na 3

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

Ga naar het contactformulier