Wat kost begeleiding bij de verhuur door ParisScarabee Househunters?

Uurtarief

Elke begeleiding bij de verhuur van uw appartement in Parijs is voor ons een nieuwe opdracht. Of het nu gaat om een appartement dat u met onze hulp heeft gevonden, of om een appartement dat reeds zonder onze tussenkomst in uw bezit was.

SONY DSC

Korting voor bestaande klanten

Heeft u uw appartement samen met ons gevonden en gekocht? Dan krijgt u van ons korting op ons tarief bij de begeleiding van de verhuur. U betaalt 160 euro per uur exclusief BTW.

Wilt u ons inschakelen als adviseur bij de verhuur van een appartement waarvoor ParisScarabee Househunters niet actief is geweest? Dat kan ook! U betaalt dan 180 Euro per uur exclusief BTW.

Hou het totaalbedrag in de hand

U kunt een maximum totaalbedrag voor de begeleiding bij verhuur met ons overeenkomen. Dan weet u vooraf zeker waar u aan toe bent. Wij maken dan samen met u een inschatting vooraf en we garanderen u dat u niet meer dan het maximumbedrag betaalt. Is het uiteindelijk minder werk geweest, dan betaalt u de lagere werkelijke kosten.

Over alle vergoedingen is 20% Franse BTW verschuldigd.

Le Bon Marché Paris

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

Ga naar het contactformulier