Een appartement kopen in Parijs

Uw eigen appartement kopen in Parijs? Paris Scarabee Househunters helpt u een appartement te vinden dat binnen uw budget valt en aan uw wensen voldoet. Als househunter zijn we totaal onafhankelijk van makelaars. We zijn tot in de puntjes bekend met de Parijse woningmarkt en we loodsen u langs alle formaliteiten.

Wie aan de Franse hoofdstad denkt, denkt aan liefde en romantiek, wijn en kaas, geschiedenis en architectuur, mode en kunst. Met uw eigen pied-à-terre of huis heeft u altijd een thuisbasis in de stad van de liefde. Wij helpen u graag deze te vinden.

Vraag een gratis intakegesprek aan
SONY DSC

Wij helpen mensen die in Parijs willen wonen

Als onafhankelijke househunters begeleiden wij mensen die in Parijs willen wonen. Onroerend goed kopen in Frankrijk vraagt om een zekere knowhow. Er komt van alles bij kijken. Wij maken u daar graag wegwijs in. We zijn zelf geen makelaars en bieden zelf geen panden te koop aan.

Ons team , Frank en Annemiek,werkt snel, efficiënt, transparant en is betrouwbaar. Met een gratis intakegesprek brengen we uw wensen in kaart en kijken we wat we voor u kunnen betekenen. Samen met ons sterke netwerk gaan we vervolgens op zoek naar een mooi en passend appartement à Paris.

Appartement in Parijs kopen met Paris Scarabee Househunters

  • Waar voor uw geld
  • Snel een appartement vinden met weinig inspanning
  • Voldoen aan alle wettelijke eisen
  • Persoonlijke inzet en betrokkenheid
  • Veel ervaring en professionaliteit
  • Klein en slagvaardig team
  • Scherpe onderhandelingen en veel kennis van zaken binnen Nederland en Frankrijk
  • Keuze uit een breed aanbod aan appartementen
  • Transparante honorering en no cure no pay

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of vraag gelijk een gratis intakegesprek aan. Bel ons via +31 6 11 24 35 12 (Nederland) of +33 6 47 41 83 52 (Frankrijk).

De hulp inschakelen van een househunter

U wilt een appartement kopen in Parijs. Wij zijn househunters en de expertise van Paris Scarabee Househunters is om u daarbij te helpen. We brengen uw wensen in kaart en gaan op zoek naar appartementen die daarop aansluiten. Een mooie woning gevonden? Dan gaan we over op de onderhandelfase.

Deze bestaat uit het bieden, onderhandelen en kopen. Wij loodsen u door het juridische traject en verzorgen de formaliteiten voor u. Omdat wij vele jaren ervaring hebben met de vastgoedwereld in Parijs weten we precies hoe dit in zijn werk gaat.

“ParisScarabee Househunters zorgt ervoor dat u de tevreden eigenaar wordt van een appartement dat voldoet aan uw persoonlijke wensen en past in uw budget.”

Met enkel de aankoop zijn we er nog niet

Nadat het appartement gekocht is, moeten we het nog bewoonbaar maken. Ook daarbij kunt u rekenen op onze expertise. Water, gas, elektriciteit, televisie, internet, verzekeringen, eventuele hypotheek; wij helpen u met deze praktische zaken.

Ook helpen we u graag het huis of flat te renoveren, indien nodig. Het komt namelijk nog wel eens voor dat Parijse woningen wel een opknapbeurt kunnen gebruiken. Of het nu gaat om een nieuw laagje verf of een complete verbouwing, wij brengen u in contact met de juiste personen. Uiteraard kunt u ook voor praktische vragen naderhand bij ons terecht.

Wonen in Parijs

Wie wil er nu niet wonen in Parijs? De Franse hoofdstad, ook wel de lichtstad of stad van de liefde genoemd, staat bol van cultuur, historie en romantiek. De stad wordt opgesplitst door de rivier de Seine en is rijk aan vele monumenten. Iedereen kent de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en de Notre Dame.

Ook andere bezienswaardigheden als de Sacre Coeur, de Champs-Élysées, de wijk Montmartre en het Louvre zorgen ervoor dat de stad een echte toeristische trekpleister is. Door een appartement te kopen kunt u in uw eigen bed wakker worden, om na een petit-déjeuner met een croissantje en een cappuccino heerlijk door deze schitterende stad te struinen.

frankrijk-parijs-eiffeltoren-eiffel-07[1]

Diverse appartementen te koop in de arrondissementen

De gemeente Parijs is onderverdeeld in verschillende arrondissementen, 20 in totaal. Deze worden met nummers aangeduid. De arrondissementen hebben ieder hun eigen kenmerkende karakter.

Zo zijn arrondissementen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 8 welvarende gebieden, terwijl het 9e, 16e en 17e arrondissement populair zijn onder investeerders. Echt luxeappartementen vindt u in alle arrondissementen. Paris Scarabee Househunters helpt u een appartement te kopen in het arrondissement dat bij u past.

“Door onze persoonlijke inzet en betrokkenheid maken wij van uw huizenjacht een opwindende en positieve ervaring.”

Hoe zit het met de huizenprijzen

De huizenprijs voor een appartement in Parijs ligt doorgaans tussen de € 7.090 en € 25.000 per vierkante meter, met eind december 2023 een gemiddelde prijs van € 9.770 per m2. De hoge vraag en het beperktere aanbod hebben de prijs van onroerend goed flink omhoog gedreven.

De prijzen van Parijse appartementen zijn nog altijd zeer hoog. Dat maakt het lastig om een woning van hoge kwaliteit tegen een acceptabele prijs te vinden als u niet weet waar u moet kijken. Als househunter, oftewel uw partner bij de aankoop, zijn wij goed bekend met de Parijse woningmarkt.

Paris Scarabee Househunters: search, find, deliver!

Paris Scarabee Househunters bestaat uit Annemiek Wortel en Frank van Zelst. Samen vormen wij een klein en betrokken team met veel ervaring op de Parijse woningmarkt. Als househunters staan we op elk moment van de dag voor u klaar om voor u een huis of flat te vinden en bewoonbaar te maken in de hoofdstad van Frankrijk.

We spreken beiden vloeiend Frans en weten onze weg in Frankrijk te vinden. Om te zorgen dat we u alle aandacht kunnen geven die u verdient, nemen we nooit meer dan 2 projecten tegelijkertijd aan.

Uw eigen huis kopen in de lichtstad

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u een gratis intakegesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 6 11 24 35 12 (NL) of +33 6 47 41 83 52 (FR). Ook kunt u ons een e-mail sturen of u kunt gebruik maken van het contactformulier op de website.

Gratis intakegesprek aanvragen Meer antwoorden op veelgestelde vragen
Parisscarabee Frank van Zelst and Annemiek Wortel

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

 

Ga naar ons contactformulier