Renovatie

Bijna altijd moet er wel iets aan de appartementen in Parijs opgeknapt worden. Van een kleine verfbeurt tot een volledige renovatie. Verbouwen op afstand… in een drukke wereldstad… het kan! ParisScarabee Househunters is ter plaatse en helpt u van offerte tot en met oplevering. Hoe verruimt u uw keuze aan appartementen en realiseert u uw eigen smaak? Lees hieronder meer.

Renoveren en verbouwen: kans in plaats van probleem

Veel kopers beperken hun zoektocht in Parijs tot appartementen waar ze niets meer aan hoeven op te knappen. Dat doen ze noodgedwongen, want ze zouden niet weten hoe ze van een afstand een renovatie of opknapbeurt in Parijs kunnen regelen. Daar zien ze tegen op. En het is ook niet gemakkelijk. Ook u kent vast wel zo’n verhaal over een dramatisch verlopen verbouwing, aannemers die het laten afweten, vaklui die niet komen opdagen, en veel te hoge prijzen. Maar dat gebeurt niet als u ons inschakelt voor de verbouwingsbegeleiding. Wij draaien ons hand niet om voor een lokale opknapbeurt of renovatie. Dat betekent dat u uit een breder woningaanbod kunt kiezen. En het biedt kans op een lager geprijsd appartement waar u zelf nog veel waarde aan kunt toevoegen, en dat u helemaal naar uw eigen smaak kunt indelen en afmaken. De meeste andere Househunters gaan zo ver niet.

Overigens: ook als u uw appartement niet via ons, maar zelf gekocht heeft, kunnen wij een opknapbeurt of renovatie voor u in Parijs begeleiden.

Lokale expertise van offerte tot oplevering

Dankzij ons netwerk van betrouwbare en redelijk geprijsde technische leveranciers, kunnen wij voor u een verbouwing of opknapbeurt snel laten uitvoeren. We spreken ter plaatse met u door wat u wilt. Vervolgens vragen we offertes op en onderhandelen die voor u uit. We kunnen u voorstellen doen voor materialen en inrichting en met u samen langs winkels en leveranciers gaan. We werken met lokale vaklui en lokale materialen. U krijgt de lokale garanties en weet zeker dat alles aan de Parijse en Franse normen en wetgeving voldoet. En, mocht u naderhand nog vragen hebben, dan kunt u in Parijs om de hoek terecht.

Overzicht en voortgang

We begeleiden de hele opknapbeurt of verbouwing ter plaatse en zien toe op de complete uitvoering van het werk. Tussentijds brengen we voortgangsrapportages uit en sturen we u foto’s. En we overleggen als er onverwachte vragen opkomen.

Voor de begeleiding van opknapbeurten of renovaties komen wij vooraf een aparte vergoeding met u overeen. Meestal is dit een uurtarief. Deze valt buiten onze honorering voor het vinden van uw appartement met behulp van de 4-stappen methode van ParisScarabee Houshunters.

Studio Saint Germain na renovatie (Small)

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

Ga naar ons contactformulier