Uw voordelen

Onze unieke ParisScarabee Househunters 4 stappen methode gaat verder waar andere makelaars en househunters stoppen. Wij zijn ervaringsdeskundigen: eerst voor onszelf, en sinds 2006 voor vele tevreden klanten.  We weten hoe het werkt om als relatieve buitenstaander een slag te slaan in de gesloten huizenmarkt van Parijs. Er komt meer bij kijken dan alleen het juiste pand vinden. Wij gaan ook na de sleuteloverdracht door met praktische ondersteuning. Totdat u echt in uw Parijse appartement kunt wonen. En we zijn onafhankelijk. U bent onze opdrachtgever. Wij ontvangen geen beloningen van andere partijen. Daardoor weet u zeker dat wij uitsluitend in uw belang handelen. ParisScarabee Househunters: search, find, deliver. Lees hieronder meer over uw voordelen.

DSC00731

Het beste van beide werelden

ParisScarabee Househunters is gebouwd op onze kennis en ervaring in twee landen: Nederland en Frankrijk. Wij hebben gestudeerd, gewoond en gewerkt in beide landen. Onze expertise ligt op het gebied van de Parijse woningmarkt, op commercieel, technisch, taalkundig, cultureel, juridisch en fiscaal gebied. We spreken beiden vloeiend Frans en Engels.

Nederlanders staan bekend als goede onderhandelaars, en als open en direct. De Fransen hechten aan 'savoir vivre', kunst en mode en vakmanschap. Doordat we jarenlang in beide culturen hebben gewerkt, hebben we geleerd hoe het een met het ander kan samenwerken, en hoe we de goede kanten van beide culturen kunnen benutten.

Eerlijk en onpartijdig advies

Wij hebben zelf geen makelaarsportefeuille met appartementen in Parijs die we proberen te verkopen. Daardoor hebben wij geen last van belangenverstrengeling en kunnen we u het volledige aanbod laten zien. Wel hebben we goede contacten met een netwerk van uitstekende verkoopmakelaars van onroerend goed in Parijs. Zij brengen ons soms appartementen onder de aandacht voordat die op de "open markt" worden gebracht.

We garanderen verder dat we geen enkele commissie, premie of beloning opstrijken van onze leveranciers en partners. Het eventuele voordeel, bijvoorbeeld door een korting, komt integraal aan u zelf ten goede.

Betrouwbare partners

Volgens de Franse wet mag de overdracht van het eigendom van een onroerende zaak in Frankrijk  alleen plaatsvinden in aanwezigheid van een bevoegde (Franse) notaris.  Als u zelf een goede notaris in Parijs weet of heeft, werken we met hem. Maar anders kunnen wij een betrouwbare notaris voor u verzorgen die ervaring heeft met het werken met buitenlanders. Datzelfde geldt voor lokale aannemers, vaklui  en andere dienstverleners met wie wij vaak al jarenlang naar tevredenheid werken.

De laagst haalbare prijs

ParisScarabee Househunters adviseert u over de aankoopprijs en het bod dat u kunt doen. Er zit niet altijd onderhandelingsruimte in de verkoopprijs. Veel appartementen in Parijs gaan nog dezelfde dag voor de vraagprijs de deur uit. Maar als er nog ruimte in zit, halen wij die eruit voor u. Wij onderhandelingen op het scherp van de snede. Zonder dat de aankoop afketst. De Nederlandse koopmansgeest aan het werk met kennis van de Franse zeden en gewoonten.

Verder bespaart u door ons in te zetten tijd, geld en moeite, omdat u sneller en efficiënter tot een beter resultaat komt. U voorkomt met onze hulp vaak een hoop misverstanden, ergernis en frustratie en wellicht een miskoop.

Transparante honorering, vooraf overeengekomen

ParisScarabee Househunters spreekt vooraf met u ons honorarium af voor onze diensten. We vragen een kostenvergoeding van 1000 Euro exclusief 20% Franse BTW als wij na het gratis intakegesprek de zoekopdracht voor u mogen beginnen. En daar blijft het bij als u uiteindelijk toch niets wilt kopen. Als u wel een woning koopt, brengen wij een vooraf overeengekomen honorarium aan u in rekening. Daarop brengen we de kostenvergoeding in mindering die u bij het verlenen van de opdracht al aan ons betaald heeft.

Ga naar ons honorarium

Meer keuze uit het bestaande woningaanbod

Wij helpen u bij een eventuele opknapbeurt of verbouwing. U heeft daardoor meer keus uit het bestaande aanbod want renoveren is met ons geen barrière. Juist de leukste appartementen en de koopjes hebben immers vaak een flinke opknapbeurt nodig. Kijk hier hoe we dat doen: alles over een verbouwing.

ParisScarabee Househunters heeft een internationaal netwerk

U kunt niet altijd zelf naar Parijs komen om alle appartementen te bezichtigen en alle formaliteiten te regelen. Maar u wilt wel graag de regie houden. Voor onze internationale klanten hebben wij een internationaal netwerk met lokale vertegenwoordigingen over meerdere continenten. Onze “vooruitgeschoven posten” in de wereld helpen klanten die in andere regio's wonen om met ons in contact te komen en te blijven.

Maak kennis met onze internationale vertegenwoordigers
parisscarabee metro sevres babylone 8

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

 

Ga naar ons contacformulier