SONY DSC

Ons honorarium: transparant en vooraf overeengekomen

Het eerste, vrijblijvende en oriënterende intakegesprek met ParisScarabee Househunters is altijd gratis. Bij een vervolg, of het nu een zoekopdracht voor een aankoop, een opknapbeurt of verbouwing, een opdracht tot verkoop of de verhuur van uw appartement betreft, leggen we eerst in een overeenkomst uw wensen en budget vast. ParisScarabee Househunters spreekt vooraf met u het uiteindelijk honorarium af voor onze diensten. En besluit u niet te kopen? Dan betaalt u ook niet. No cure, no pay. Geen verrassingen, u weet waar u aan toe bent. Afhankelijk van de aard van onze diensten, zijn we verplicht u over de betalingen Nederlandse of Franse BTW in rekening te brengen. Lees hieronder meer over ons honorarium bij elke dienst.

Aankoop

Wij komen voor onze huizenjacht vooraf met u overeen wat ons honorarium wordt. Pas wanneer u de sleutels van uw appartement in Parijs in handen hebt, betaalt u ons dit bedrag.

Renovatie

Voor de begeleiding van de verbouwing van uw flat in Parijs werken we met een vooraf overeengekomen uurtarief, of met een vaste totaalprijs. Aan u de keuze!

Verhuur

Voor de begeleiding bij de verhuur van uw appartement in Parijs werken we met een vooraf overeengekomen uurtarief, of met een vaste totaalprijs. Aan u de keuze!

Verkoop

Wij komen vooraf met u overeen wat ons honorarium wordt. Pas wanneer u de sleutels aan de nieuwe eigenaar hebt overgedragen, betaalt u ons dit bedrag.

Annemiek Wortel en Frank van Zelst

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

Ga naar ons contactformulier