Hier vindt u links naar overige websites, E-magazines, blogs en vlogs die van pas kunnen komen voor iedereen die geïnteresseerd is in wonen en werken in Parijs.

http://parclick.nl Zoekt u een parkeerplaats in Parijs? Op deze site kunt u allerlei, vaak overdekte parkeerplekken vinden en zelf kiezen welke formule u wilt reserveren. Werkt ook heel goed met de app.

https://www.vertaalbureau-perfect.nl/frans-vertaalbureau#meer-weten-over-de-franse-taal. Om bij de Franse taal te helpen besteedt deze site aandacht aan de etiquette, het opstellen van een formele en zakelijke brief, de meest gemaakte fouten en het leren van de Franse taal.

https://app.dvf.etalab.gouv.fr/ Wat kost dat pand? Website van de Franse overheid met alle huizenprijzen. Zoom in tot detail niveau.

Wat betaalt u momenteel voor een M2 woonoppervlakte in het centrum van Parijs? Vraag het SeLoger.

Modèles de lettres gratuits: Iedereen die in Frankrijk woont of werkt moet wel eens een brief schrijven aan een Franse overheidsinstantie, en in het bijzonder aan de Franse belastingdienst. Maar nadat u de regels hebt doorgrond, moet u uw zaken ook nog netjes en in het Frans op papier zetten! Gelukkig zijn er modelbrieven ... in het Frans. Dit zijn enkele voorbeelden.

Notaires de Paris: De website van de Franse notarissen met ondermeer de onroerend goed transacties in Parijs in het afgelopen kwartaal, per arrondissement.

French tax authorities website for non-residents: informatie en adressen van de Franse belastingdienst voor niet-fiscaal ingezetenen van Frankrijk (in het Frans).

Trainline is Europe’s leading train and coach app. We work with 207 rail and coach companies to offer our customers travel to thousands of destinations in and across 45 countries in Europe. Our aim is to bring together all rail, coach and other travel services into one simple experience so people can get the best prices and smart, real time travel info on the go.

Eurostar: hogesnelheidstrein vanuit London St Pancras International naar Parijs Gare du Nord. In 2 uur en 10 minuten aan de andere kant van het Kanaal.

Thalys.com: hogesnelheidstrein van Amsterdam, Keulen, Brussel naar Parijs Gare du Nord. In goed 3 uur in het hart van de stad.

Sirelo.nl; Verhuizen van en naar Parijs. U kunt via deze site meerdere offertes krijgen van verschillende verhuizers.

Ferry van der Vliet heeft een wekelijkse blog over Parijs

My little Paris: de laatste nieuwtjes over mode, cultuur, en culinaire zaken in Parijs

A little piece of Paris: Engelstalige blog met de Parijse belevenissen van één van onze klanten.

Parijs magazine: wetenswaardigheden en tips over tentoonstellingen, boeken, nieuws en bijzondere plekken in Parijs.

Frankrijk Toplist: de beste Frankrijk links op een rijtje

Nederlanders.fr: Hèt netwerk van, voor en door Nederlandstaligen in Frankrijk.