Klantreviews

Wat zeggen onze klanten over ParisScarabee Househunters? Lees hieronder een aantal uitgebreide beoordelingen!

shutterstock_589394243

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs

Wie: Sylvia en Michiel (Nederland)
Wat: aankoop studio, 6e arrondissement, bij de Jardin de Luxembourg
Wanneer: augustus 2018

“Een geweldige steun”

Tussen het idee van een appartement in Parijs en de daadwerkelijke aanschaf zaten 6 intensieve maanden waarbij Annemiek en Frank ons op veel gebieden wegwijs hebben gemaakt, de ijzers uit het vuur hebben gehaald en ons hebben uitgelegd hoe de Franse slag er in de praktijk uitziet.

En wat werd het een leuke en gezellige tijd! Met onze eigen ideeën als startpunt gingen A&F aan de slag en organiseerden de eerste van de drie geplande kijkdagen en na een dag met 10 bezichtigingen waren we bevestigd in onze keuze; de studio die we het eerste hadden gezien zou het worden. Daarmee vervielen de twee andere kijkdagen tot onze spijt, want een dag met A&F op stap in Parijs is een erg gezellige activiteit.

Dat was het makkelijkste gedeelte; daarna de (Franse) bureaucratie waar A&F ons behendig doorheen hebben geloodst en ons goed op de hoogte hielden van de ontwikkelingen en actie ondernamen als “de overkant” op zich liet wachten. En toen er die onvermijdelijke en onvoorziene hobbel aan het einde kwam, stonden A&F klaar om met hun geweldige onderhandelings- en taalvaardigheden ook dat punt naar tevredenheid op te lossen.

En gedurende het hele traject namen A&F onze wensen ter harte, duwden terug waar het niet kon maar pakten door waar wij dat wilden. Kortom, de hulp en begeleiding van A&F was een geweldige steun in een aanvankelijk spannend traject dat uiteindelijk helemaal naar tevredenheid is afgerond.

Wie: Hester en Aart (Nederland)
Wat: aankoop 2-kamer appartement 6e arrondissement, in Saint-Germain-des-Prés
Wanneer: april 2018

"Wij genieten van ons fijne plekje in Parijs!"

Wij hebben Frank en Annemiek ingeschakeld om voor ons een pied-à-terre in Parijs te vinden. Dat is uitstekend gelukt. Wij zijn blij met het appartement en hebben zeer veel ondersteuning gehad, zowel bij de zoektocht, bij de juridische afhandeling als bij een latere verbouwing. Uit alles spreekt ervaring en commitment, maar ook vasthoudendheid.

De zoektocht was intensief en was als een militaire operatie gepland; nog nooit zoveel van Parijs gezien in zo'n korte tijd... Aangezien Frank en Annemiek meteen goed begrepen wat wij wilden en de plaatselijke markt goed kennen, is het appartement uiteindelijk zelfs 'op afstand' door ons aangekocht. Bij de verbouwing hebben wij veel baat gehad bij de goede samenwerking met een aannemer met wie vaker door Frank en Annemiek gewerkt wordt; en dat blijkt uit alles.

Kortom; wij zijn zeer tevreden en genieten van ons plekje in Parijs!

Wie: Germaine en Gijs (Nederland)
Wat: renovatie 3-kamer appartement, 16e arrondissement, bij Avenue Foch
Wanneer: november 2017

"Fijne mensen waar je op kunt bouwen"

Verslag 6 maanden samenwerking Paris Scarabee Frank en Annemiek:

In 2016 hebben mijn man en ik een mooi, licht erg gedateerd appartement gekocht in Parijs. Dat moest verbouwd worden en de Franse interieurarchitecten waar ik mee in contact kwam, waren het niet helemaal.

Ik ben toen gaan googelen op internet en vond de site van Paris scarabee; mijn stoute schoenen aangetrokken en gebeld: Kreeg Annemiek aan de lijn en om een lang verhaal kort te maken, na een prettig gesprek volgde een eerste ontmoeting en zijn we met elkaar in zee gegaan.

Ze hebben ons geholpen aan een goede Franse aannemer en we hebben fijn en constructief samen gewerkt, de lijntjes waren kort en duidelijk en alle afspraken werden correct en vlug afgehandeld.

Frank en Annemiek zijn fijne mensen waar je op kunt bouwen tijdens verbouw en inrichting en ook een grote fijne ondersteuning voor de ingang naar de Franse instanties.

Frank en Annemiek luisteren, adviseren waar nodig (met name Franse dingetjes, ze weten echt veel), nemen over als het nodig en laten je volledig in je waarde, ze zoeken ook dingen uit als je dat vraagt. Wij hebben erg fijn met jullie samen gewerkt, succes lieve mensen.

Wie: Martin en Reginald (Nederland)
Wat: verkoop studio, 18e arrondissement, bij Gare du Nord
Wanneer: mei 2017

"Snel en deskundig"

Het is gelukt. De verkoop is tot stand gekomen. We willen jullie hartelijk danken voor jullie hulp. Als we het helemaal zelf hadden moeten doen, was het een hele tour geworden.

We waren onder de indruk van jullie kennis en van de snelheid waarop we altijd antwoord kregen op onze vragen.

Dus...hartelijk dank!

Wie: Peter de Vries (Nederland)
Wat: aankoop 3-kamer appartement Rue Oberkampf, 11e arrondissement, bij Place de la Bastille en de Marais
Wanneer: maart 2017

"Het kost wat, maar het is topkwaliteit die geleverd wordt!"

Zonder Annemiek en Frank van Parisscarabee was het niet gelukt (en zo snel) een appartement in Parijs te vinden en dat te verbouwen. Ze kennen Parijs op hun duimpje en kunnen dus heel goed adviseren in welke buurt(en) het beste te zoeken. Wij zijn zo op een perfecte plek beland.

De door hen georganiseerde zoekdagen (in ons geval zoekdag) zijn op maat toegesneden en heel efficiënt. Vanuit Nederland is dat zo niet te doen.

Het koopproces is in ons geval geheel door hen verzorgd op een vertrouwenwekkende wijze.

Dat was een heel gestuntel geworden als we het zelf hadden moeten doen en zij kennen een betrouwbare notaris en zijn op de hoogte van juridische aspecten c.q. valkuilen.

De verbouwing is buitengewoon goed verlopen. De aannemer waar zij mee samenwerkten levert goed werk en het bouwproces werd goed begeleid. “Pas de soucis” was het toverwoord.

Het is bijzonder prettig samenwerken met hen. Behalve dat ze goed werk leveren, reageren ze altijd heel snel en verloopt het contact op een plezierige wijze. Ze reageren heel adequaat op wensen en zitten er bovenop om alles goed te laten verlopen. Er was 1 dingetje verkeerd uitgevoerd en daarvoor hebben Annemiek en Frank hele goede nazorg geleverd.

Kortom het kost wat, maar het is topkwaliteit die er geleverd wordt. Alle lof.

Wie: Ellen & Jean-Pierre (Nederland)
Wat: aankoop appartement Rue Manin, 19e arrondissement, bij het Parc Buttes Chaumont
Wanneer: november 2015

"Binnen vier maanden geslaagd!"

Met de intensieve, efficiënte en persoonlijke hulp van Annemiek en Frank is het gelukt om binnen vier maanden een heerlijk appartement in Parijs te vinden. Door onze gesprekken met hen werden onze wensen snel concreter en realistischer. Op de eerste kijkdag kregen we een kleurig palet van elf verschillende appartementen voorgeschoteld: oude en nieuwe panden, met en zonder lift, twee of drie kamers, hoog en laag, iets goedkoper en iets duurder. De variëteit in aanbod hielp onze gedachten te bepalen: plussen, minnen, wat zoeken we precies? Eind van de dag waren wij er naar ons idee al uit. Daarna is het snel gegaan: bod gedaan, geaccepteerd, enorme papierwinkel doorgewerkt, twee visites bij de notaris en toen vier bosjes sleutels rijker van 'onze' Manin! Zonder Frank en Annemiek was ons dit nooit gelukt. Wij hadden vertrouwen in hun aanpak: zakelijk, deskundig, vlot, recht door zee, gevoel voor de Parijse mores en humor. Het was een plezier met hen te werken. Vanaf onze 5e etage kijken wij terug op een paar spannende en succesvolle weken waarin wij ons goed begeleid voelden door dit sympathieke duo.

Wie: Daniël Jansen op de Haar (Nederland)
Wat: aankoop appartement Rue Caulaincourt, 18e arrondissement, bij de Sacre Coeur
Wanneer: juli 2015

"Intens gelukkig"

Frank en Annemiek hebben mij zowel bij de aankoop van twee appartementen, als bij de verkoop van een appartement uitstekend geholpen. Hun kennis van de Franse taal, maar vooral hun uitstekende connecties met sympathieke makelaars, en een voortreffelijke notaris waren van doorslaggevende aard om mijn droomhuis te vinden! Ze kennen de stad door en door, en hebben me op plaatsen gewezen, waar ik als doorgewinterde "Parijskenner" nog nooit was geweest. Op één van die plekken ben ik nu intens gelukkig met zowel het huis als de gezellige buurt.

Who: Petter Aasheim/Leona Leslie (Norway)What: purchase of a studio with terrace, 4th arrondissement, near Place des Vosges, Le Marais

When: June 2015

"Dreams of Paris"

It started on a rooftop. Reading Hemingway and sipping rosé wine. A dream of a pied-à-terre in the world’s most beautiful city. Paris, with its grey skies, corner cafes and intricate history had seduced us. A studio, a room, anything! We had to have our own little piece of Paris.

We knew exactly what we wanted. We had a vision, a dream, a mission! Franck and Annemiek helped us to realize it. When we first met for coffee in a local bar in the 10th arrondissement, we knew immediately that they understood what we were looking for. They shared our passion for Paris and had a keen understanding of the real estate market and its laws and regulations. They had the ability to picture what we were dreaming of, and so the search began.

Frank and Annemiek worked diligently to find the best apartments on the market within our budget. They worked tirelessly to set up appointments with elusive sellers and real estate agents. There are thousands of agencies in Paris and it would have been very difficult to navigate this on our own.

The dream became reality when we saw the second apartment on our second day of viewings. Frank and Annemiek helped us to make an offer and negotiate with the seller (there were other very interested buyers). The owner accepted our offer above others because Frank and Annemiek were so agreeable to do business with.

Knowledgeable, skilled and entirely committed to finding us the place of our dreams, Frank and Annemiek were a pleasure to work with. They communicated quickly and clearly whenever we had a question or asked for advice. They added a personal touch to the process; they got excited when we got excited and nervous when we were nervous. They understood what we wanted, and they made it happen.

We highly recommend Frank and Annemiek as the property finders who will make your dreams of Paris come true.

Wie: Familie De Kat (Nederland)
Wat: aankoop 3 kamer appartement, 16e arrondissement, bij Place Victor Hugo
Wanneer: september 2014

"Helemaal geweldig!"

Dankzij Annemiek and Frank is mijn grote wens in vervulling gegaan. Op doortastende en sympathieke wijze hebben zij onze zoektocht naar een appartement in Parijs vormgegeven. Mede dankzij uitstekende connecties zowel bij makelaars als aannemers. Frank en Annemiek spreken beter Frans dan menig Parijzenaar. Zeer aanbevolen door ons, Familie de Kat.

Who: Turner Family (England)

What: purchase of a one-bedroom apartment, 20th arrondissement, near Place Gambetta and Père Lachaise

When: august 2014

"Better place for our money!"

We engaged Frank and Annemiek to find a studio in Paris for our daughter (20). She studies there and wants to build up a life in Paris. We wanted something with a separate bedroom, in a safe area, and a flat tranquil enough to allow for study. Our budget was about 250.000 Euro. Frank and Annemiek were very helpful in explaining us the mechanics of the market, the nice and affordable areas; they also showed us some interesting areas we had not thought of. They quickly found a very nice apartment and were able to complete the transaction at the notary - within three months after they started the search - at a purchase price of 235.000 Euro for a 2-room apartment close to the lively Place Gambetta in the 20th arrondissement. They also were very helpful in quickly bringing us in contact with a renovation company which carried out the additional arrangements we wanted, mainly for storage. We would certainly recommend Frank and Annemiek!

Wie: W. Stoker (Nederland)
Wat: aankoop 3-kamer appartement, 18e arrondissement, bij de Sacre Coeur
Wanneer: juni 2013

“Enthousiast en deskundig”

Frank van Zelst en Annemiek Wortel hebben ons op deskundige en enthousiaste wijze geholpen bij het zoeken naar en het kopen van een appartement in Parijs. Zij hebben ons vakkundig begeleid bij de renovatie van ons appartement. Zij zijn goed op de hoogte van hetgeen bij het kopen en renoveren van een appartement in Parijs speelt. Daarbij is ook zeer belangrijk dat zij de Franse taal spreken. Voor eenieder die deskundige hulp zoekt bij het kopen van een appartement in Parijs bevelen wij hen van harte aan.

Wie: M. van Engelshoven (Nederland)
Wat: aankoop studio, 18e arrondissement, bij Gare du Nord
Wanneer: voorjaar 2011

“Onmisbaar”

Als u van plan bent onroerend goed in Parijs aan te schaffen is het verstandig Annemiek en Frank in te schakelen. Wij hebben dat ook gedaan en zijn er erg tevreden over. Annemiek en Frank hebben een uitstekende kennis van de Franse taal. Ook op juridisch gebied. Dat is belangrijk vanwege de verschillende juridische documenten en voor het afhandelen van de papierwinkel die door de makelaar en de Franse notaris wordt voorgelegd. Beiden zijn praktisch ingesteld, werken snel en hebben antwoord op alle vragen. Ze gaan zorgvuldig te werk en houden zich aan de afspraken. Ze zijn goed bekend in Parijs en vinden het duidelijk leuk om te helpen bij het vinden van een appartement dat past bij de wensen en het budget van de klant. Wij zochten een pied-à-terre van rond de ton. We hebben nu een Compromis de Vente van een pand van 101.000 euro op een voor ons ideale locatie. Wanneer je meer wilt weten over onze ervaringen kun je altijd (via Frank en Annemiek) contact met ons opnemen.

Wie: C.J. Hage (Nederland)
Wat: aankoop 3-kamer appartement rue Brey, 17e arrondissement, bij de Arc de Triomphe
Wanneer: zomer 2010

"Absolute topklasse!!!"

Onze zoekopdracht was heel specifiek, een appartement naar onze specifieke wensen in een bepaalde wijk, zowel als investering als mogelijk eigen gebruik; heel belangrijk dat onze wensen werden gehoord, en tevens werden wij geholpen bij het verfijnen van onze keuze. Het zoekproces ging zeer efficiënt en er werd snel gehandeld in deze markt waar topproduct zo verkocht kan zijn. Alles rondom de koop werd "all-inclusive" geregeld; zeer betrouwbaar, met prima kennis van zaken en continue communicatie. Wij hebben nu een fantastisch mooi appartement in hartje Parijs !! het overstijgt onze verwachtingen, en in de vervolgfase bij de verhuur krijgen we ook hun verdere begeleiding. Frank en Annemiek werken perfect als een team.

Pont Alexandre Paris (Small)

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

Ga naar ons contactformulier
Email ons
Bel ons