Verkoop

Er komt een dag dat u uw appartement in Parijs wilt verkopen. Al bij de aankoop van uw onroerend goed in Parijs letten wij op de toekomstige verkoopbaarheid. Als het eenmaal zover is, kunnen wij u bij de verkoop op weg helpen. Lees hieronder meer.

SONY DSC

Hoe kan ParisScarabee Househunters u bij verkoop helpen?

U bezit reeds een appartement in Parijs. U bent toe aan een volgende stap en u wilt uw appartement verkopen. Wie is echter de juiste lokale makelaar die de hoogste prijs voor uw appartement realiseert? Ook bij de verkoop kunt u ons daarom inschakelen. Verkoop van onroerend goed is in Parijs een gebied met veel valkuilen en trucs. De ene Parijse verkoopmakelaar is de andere niet. Wij kunnen u helpen om de best passende makelaar te selecteren. We zorgen ervoor dat u een goed contract afsluit met een redelijke vergoeding voor de makelaar. We zien erop toe dat hij uw flat op de juiste manier aanprijst. Wij zorgen ervoor dat hij uw appartement actief blijft verkopen, dat hij goed terugkoppelt hoe de bezichtigingen verlopen en de juiste transactie prijs voor u weet te realiseren.

Kortom: door ons bij de verkoop van uw appartement in Parijs in te schakelen, weet u zeker dat u:

  • Sneller één of meerdere proactieve makelaars in Parijs vindt die voor u als verkoopmakelaar optreden;
  • Een verstandige verkoopstrategie afspreekt met deze makelaar(s);
  • Een zo laag mogelijke makelaarsfee betaalt;
  • Een zo gunstig mogelijke verkoopprijs voor uw appartement ontvangt;
  • Sneller tot een transactie komt. Immers, wij sturen uw makelaar(s) actief aan. En dat doen we ook bij alle andere partijen van wie u hulp of gegevens nodig heeft. U kunt daarbij denken aan de Vereniging van Eigenaren, de notaris, de technische diagnostiek bureaus, de gemeente, enzovoorts;
  • Toezicht en controle houdt over een correcte inhoud en juiste afhandeling van het juridische deel van het verkoopproces van uw appartement in Parijs.
parisscarabee verkoop

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon 7 dagen per week van 09.00 uur ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds bereikbaar. U kunt ons ook een e-mail of WhatsApp bericht sturen.

Telefoon en Whatsapp:
In Nederland: + 31 6 11 24 35 12
In Frankrijk: + 33 6 47 41 83 52

Email: info@parisscarabee.nl

Overige internationale vertegenwoordigers

 

Ga naar ons contactformulier